Тарас Криворучко: Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа “Ніка” створена

Сьогодні рішення Київради про створення комплексної дитячо-юнацької спортивної школи “Ніка” підтримали 77 депутатів.

«Позашкільний навчальний заклад створено на базі футбольного клубу «Ніка». Основна тренувальна база школи знаходиться в межах житлового масиву Воскресенка у Дніпровському районі столиці, переважно на території середньої загальноосвітньої школи №158», – каже депутат фракції «Солідарність» у Київраді, секретар постійної комісії Київради з питань місцевого самоврядування Тарас Криворучко.

За словами депутата, з моменту відкриття футбольного клубу «Ніка» команди шести вікових груп беруть активну участь у місцевих змаганнях, успішно виступають у Дитячій футбольній лізі України. З 2013 року до занять було залучено 250 дітей та підлітків, які вже успішно зарекомендували себе на міжнародних турнірах.

«Спорту на Воскресенці бути. Насправді це тільки початок великого шляху.
Майбутня спортивна школа зможе забезпечити активне дозвілля дітей та підлітків нашого району в різних видах спорту», – зауважив Тарас Криворучко.

До речі, завдяки Громадському бюджету Києва, на території школи #158 було збудовано футбольне поле розміром 60*40 метрів, яке активно використовується для проведення тренувань.
Цього року також, як реалізація громадського проекту, довкола футбольного поля буде встановлено нове освітлення та огорожа.