Дмитро Андрієвський привітав випускників Національного університету оборони імені Івана Черняховського

Привітати випускників Національного університету оборони імені Івана Черняховського з отриманням дипломів до навчального закладу завітали міністр оборони Степан Полторак, начальник Генерального штабу Руслан Хомчак, народний депутат від Дмитро Андрієвський, представники міжнародної спільноти.

З_Полтораком З_керівником

Дмитро Андрієвський відзначив відвагу, мужність, силу духу тих, хто відстоює незалежність держави на Сході України, їхні здобутки на бойових позиціях, успіхи у навчанні.

З_генералом Рукостискання

«Із почуттям гордості за українську армію вітаю черняховців, які здобули освіту в солом’янському виші,  з важливою подією – отриманням дипломів про додаткову військову освіту оперативно-стратегічного й оперативно-тактичного рівнів підготовки. У цьому році 652 випускників», – наголосив народний депутат.

11 з них нагороджені золотими медалями за високі досягнення в навчанні, 34 отримали дипломи з відзнакою. Прикрасили це поважне чоловіче товариство і кілька жінок – вони теж відмінно справилися з нелегким навчанням і отримали чудовий результат.

Шабля Загальне_фото

У Національному університеті оборони імені Івана Черняховського існує чудова багаторічна традиція – кращим випускникам вручають перехідний меч королеви Великої Британії та перехідну шаблю часів Богдана Хмельницького. Цього року такої честі  удостоєні полковник Дмитро Красильников і підполковник Денис Криворученко.